ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν: «Ξεριζώθηκε η καρδιά μου, θα έσπαγα το κεφάλι του Μπάμπη»

Facebook
Twitter
Οργισμένος μετά τις αποκαλύψεις για το θέατρο που έπαιζε ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος επί 38 ημέρες πριν ομολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην Βρετανική εφημερίδα Sun ο πατέρας της 20χρονης λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «θα του έσπαγα το κεφάλι».

Αποτυπώνοντας σε λέξεις όσα νιώθει από τη στιγμή που έμαθε ότι η αστυνομία πήρε τον 33χρονο δολόφονο από το μνημόσυνο της Καρολάιν για να του παρουσιάσει τα στοιχεία σε βάρος του που οδήγησαν στην ομολογία του, ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς λέει στη βρετανική εφημερίδα.

«Όταν έμαθα αργότερα όλες τις λεπτομέρειες μετάνιωσα που δεν τα ήξερα νωρίτερα όταν ήταν εδώ (σ.σ. στην Αλόννησο). Θα του έσπαγα το κεφάλι και ευχαρίστως θα δεχόμουν τις συνέπειες της πράξης μου».

Όπως είπε η σύζυγός του, Σούζαν, και ο ίδιος πληροφορήθηκαν για τον θάνατο της Καρολάιν στις 11 Μαΐου από γείτονες στην Αλόννησο.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με γράπωσε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη ημέρα στη ζωή μου» λέει στη Sun ο 78χρονος πατέρας της Καρολάιν.

Σχολίαζοντας, δε, την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων να αποδώσει την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης της 20χρονης, στον ίδιο και τη γυναίκα του, ο Ντέιβιντ Κράουτς είπε ότι «όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της Λυδίας».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top