ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΤIΔΡΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑ RAPID TEST: Ετοιμοι για κινητοποιήσεις

151459732 242745690811239 4056848596095156193 n

Οι πρώτες αντιδράσεις στο άκουσμα των νέων μέτρων, έρχονται από πλευράς των εμπόρων και των εμπορικών καταστημάτων. Το υποχρεωτικό rapid τεστ για τους ανεμβολίαστους πελάτες στους κλειστούς χώρους ουσιαστικά οδηγεί σε αυτό που από την αρχή ήθελαν να αποφύγουν οι έμποροι, στον διαχωρισμό του καταναλωτικού κοινού.

Επιπλέον, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς , θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην εμπορική κίνηση των μαγαζιών αφού μειώνει ακόμα περισσότερο τη δυναμική τους και μικραίνει την ήδη μικρή δεξαμενή των πελατών τους.

«Δεν είναι αυτή η δουλειά μας να ελέγχουμε τους πελάτες μας. Εμείς τηρήσαμε με ευλάβεια τα μέτρα, κάναμε ότι έπρεπε και έρχεται τώρα η κυβέρνηση ενώ γνωρίζει ότι το λιανικό εμπόδιο δεν αποτελεί εστία μετάδοσης, να βάλει ένα τέτοιο μέτρο.

Δεν θα το αφήσουμε να περάσει» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κώστας Ζαφειρόπουλος. Κι καταλήγοντας συμπληρώνει: “Δεν θα πληρώσουμε εμείς για ακόμα μία φορά την αποτυχία της πολιτείας και των αρμοδίων να πείσουν ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας να πάει να εμβολιαστεί”.

You may also like

giannopoulos didaktor ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Την Παρασκευή  σε επίσημη τελετή στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών, αναγορεύτηκε σε Επίτιμο Διδάκτορα ...

Comments are closed.