ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Κ. Πελετίδης: Η έγκαιρη αντίδραση αλλά και … παράπονα

Facebook
Twitter
Να τα λέμε κι αυτά. Ακύρωσε αυτοστιγμεί ραντεβού και άλλα προγράμματα, άφησε στην άκρη κάθε άλλη υποχρέωση και βρέθηκε, απ’ τους πρώτους, στις φωτιές.

Ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, συντόνισε τις δυνάμεις του Δήμου που βρέθηκαν στα «μέτωπα» και με το τηλέφωνο διαρκώς στο αυτί του ενημερωνόταν για τις ανάγκες τη στιγμή που εκδηλώνονταν. Και έδινε οδηγίες.

Τι έκανε εντύπωση στην «Πολιτεία», απ’ το επιτόπιο ρεπορτάζ της;

Πρώτον, ότι την ώρα της μάχης ήταν κοντά στους δημοτικούς υπαλλήλους και στους πυροσβέστες, παροτρύνοντας τους να μη θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.

Δεύτερον, ότι ζητούσε, ως γιατρός, να μάθει αν υπήρχαν ανάγκες άμεσης ιατρικής φροντίδας ώστε να σπεύσει. Τρίτον, αυτό που αναφέρθηκε και στις ανακοινώσεις του Δήμου, ότι δηλαδή «οι δύο μεγάλες πυρκαγιές που ξέσπασαν μέσα σε ένα 24ωρο στο Δήμο μας δεν μπορεί να θεωρηθούν τυχαία γεγονότα».

Ο Κώστας Πελετίδης ήταν παρών εκεί που έπρεπε, τη στιγμή που έπρεπε. Αλλά, επειδή, υπάρχει και άλλη όψη, ήταν πολλοί εκείνοι που, κυρίως στην κοινωνική δικτύωση, έσπευσαν να μεμφθούν τη δημοτική αρχή για το γεγονός, το έχει επισημάνει και η «Πολιτεία», ότι πολλές εκτάσεις στην πόλη, αρμοδιότητας του Δήμου, έμειναν ακαθάριστες και άρα επικίνδυνες να εκδηλωθούν φωτιές.

Και σ’ αυτές, προσθέστε και έκταση στη λεωφόρο Γλαύκου που αν πέσει σπινθήρας, θ’ απειληθούν γειτονιές και γειτονιές. Άρα, ποτέ δεν είναι αργά ώστε η πρόληψη να έχει πραγματικό νόημα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top