ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο Γ. Χρούσος θα βραβευτεί στα Καλάβρυτα  – Από τον Σύνδεσμο Απανταχού Αχαιών του οποίου είναι ιδρυτικό Μέλος

Facebook
Twitter

 

του Αχιλλέα Ροδίτη (από εφημερίδα “Πολιτεία”)

Τον Αχαιό και διεθνώς αναγνωρισμένοεπιστήμονα για την έρευνά του στο Σύστημα του Στρες και τις επιδράσεις του στον άνθρωπο, καθηγητή ιατρικής και πρόεδρο του Τμήματος Παιδιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος προσφάτως εξελέγη τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Δρ Γεώργιο Χρούσο, τιμά σε λίγες ημέρες ο Σύνδεσμος Απανταχού Αχαιών, στα Καλάβρυτα. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το πρωί του Σαββάτου 13 Απριλίου, στην αίθουσα «Πολύκεντρο» με την ενεργή συνδρομή και στήριξη του Δήμου Καλαβρύτων, όπου ο Αχαιός επιστήμονας θα βραβευτεί για την πολύτιμη προσφορά του στην Υγεία και την Ανθρωπότητα. Τον κ. Χρούσο – ή αλλιώς, τον μεταξύ των 250 πιο φημισμένωνκλινικών ερευνητών του κόσμου, θα βραβεύσει ο Πνευμονολόγος Χάρης Κατσαρδής, ενώ θα προλογήσουν ο πρώην βουλευτής Θεόφιλος Βασιλείου και ο Πρόεδρος του Σ.Α.Α. Αλ. Κωστόπουλος.

 

 

Ο Γ. ΧΡΟΥΣΟΣ ΚΑΙ Ο

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΧΑΙΩΝ

Ο Σύνδεσμος Απανταχού Αχαιών πήρε προ ενός έτους «σάρκα» και «οστά», για να ενώσει τη δύναμη και τη φωνή ανθρώπων της επιστήμης, των γραμμάτων και των τεχνών, της πολιτικής αλλά και της επιχειρηματικότητας, που κατάγονται από την Αχαΐα και «κοσμούν» με την παρουσία τους «γωνιές» του πλανήτη όπου ζουν και δραστηριοποιούνται.

Ο κ. Χρούσος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου καθώς διατηρεί επί σειρά ετών δεσμούς βαθιάς φιλίας με τον εμπνευστή του Συνδέσμου, κ. Αλέξανδρο Κωστόπουλο, Πρόεδρο των Οικονομικών Διευθυντών Ελλάδας. Μάλιστα, ο «λαμπρός» επιστήμονας Ιατρικής, που εμπνέει σεβασμό διεθνώς, ήταν «παρών» στην εναρκτήρια συνέλευση του Συνδέσμου Απανταχού Αχαιών, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα και το ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ», τον Οκτώβριο του 2022.

Έχοντας καθίσει στο τραπέζι των συντονιστών εκείνης της εκδήλωσης, (φωτογραφία), με πρώτο τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Αλ. Κωστόπουλο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα, την Αιγιώτισσα Αρχαιολόγο κα Ντόρα Κατσωνοπούλου και τον εκπρόσωπο επικοινωνίας του Συνδέσμου, Αχιλλέα Ροδίτη.

2) ΧΡΟΥΣΟΣ (με λεζάντα..... Ο Καθηγητής Γ. Χρούσος, πρώτος από δεξιά, στο τραπέζι του ΔΣ του Συνδέσμου Απανταχού Αχαιών (1)
Ο Καθηγητής Γ. Χρούσος, πρώτος από δεξιά, στο τραπέζι του ΔΣ του Συνδέσμου Απανταχού Αχαιών

Η ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ:

 

0019

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top