ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Οι αιχμές Αλέξη, και για ΣΥΡΙΖΑ, και για ΠΑΣΟΚ

Facebook
Twitter

| ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

 

του Αχιλλέα Ροδίτη

Σε μια ακόμα αιχμηρή, αλλά σίγουρα αξιοπρόσεχτη παρέμβαση, που αποτελεί μια προσέγγιση, αντικειμενική και χωρίς συναισθηματισμούς ή ενθουσιασμούς, στα τεκταινόμενα της κεντρο-αριστεράς, επιχείρησε ο συμπολίτης Αλέξης Σκαρμέας.

Ο Πατρινός δικηγόρος, πρώην αντιδήμαρχος και στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ, που το όνομά του μάλιστα επί χρόνια «έπαιζε» ως ένα απ’ τα πιθανά για υποψήφιος δήμαρχος στην Πάτρα, παρενέβη μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας τα πράγματα, και στον ΣΥΡΙΖΑ, και στο ΠΑΣΟΚ, χωρίς περιστροφές ή ωραιοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι «η κεντροαριστερά έχει εξαφανιστεί»! Και εξέφρασε την ανησυχία του, ότι και στην Ελλάδα διαμορφώνεται τοπίο αντίστοιχο με αυτό που υπάρχει σε άλλα κράτη, μιας κεντροδεξιάς και μιας ακροδεξιάς. Μίλησε και για τον περίφημο κ. Κασελλάκη λέγοντας: «Για τον Κασσελάκη δεν θα πω τίποτα, γιατί η ουσιαστική πολιτική είναι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό βίντεο. Θα περιμένουμε».

Αλλά έριξε τα βέλη του για τους λοιπούς συνυποψήφιους του κου Κασσελάκη επισημαίνοντας: «Θα πω όμως πως τους άλλους τέσσερις άχρωμους άοσμους, αδιάφορους υποψήφιους, φαίνεται πως η κοινωνία ουδόλως τους πήρε χαμπάρι».

Ο κ. Σκαρμέας δεν άφησε εκτός βεληνεκούς του το ίδιο το ΠΑΣΟΚ στο οποίο κι εκείνος ανήκει ιδεολογικά. Γράφοντας χαρακτηριστικά και με νόημα: «Για το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται να πω κάτι. Οι χειρισμοί του και στην αυτοδιοίκηση δείχνουν ότι κινείται ακόμη σε επίπεδο ταβέρνας»!

Για να καταλήξει, ότι το «ζητούμενο», κατά τον ίδιο, είναι ο κεντροαριστερός χώρος να βρει έκφραση σε όλα τα επίπεδα και να αφουγκραστεί τις ανάγκες της πλατιάς κοινωνικής κεντροαριστεράς με επίκεντρο τον αδύναμο πολίτη. Βάζοντας το σαφές ερώτημα που μένει να απαντηθεί: «Θα τα καταφέρει;».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top