ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Π. Μαρινάκης: Ο Πατρινός που κερδίζει «πόντους»  

Facebook
Twitter

Όχι μόνο «οργώνει» όλη την Ελλάδα αλλά βρίσκει και χρόνο ώστε να παρακολουθεί από πολύ κοντά την πορεία σημαντικών έργων για την Αχαΐα, όπως για παράδειγμα η Πατρών-Πύργου ή η πρόοδος στο θέμα του σιδηροδρόμου.

Στα 34 χρόνια του ο δικηγόρος Παύλος Μαρινάκης, νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, έρχεται συχνά στην Πάτρα για να επισκεφθεί οικογένεια, συγγενείς και φίλους. 

Και παράλληλα εδραιώνεται, ως σημαίνων πρόσωπο, στο στενό «πυρήνα» των συνεργατών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Σημαντικός δε και ο ρόλος του στην προετοιμασία της φετινής επίσκεψης Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Όσοι δε συνεργάζονται μαζί του, όπως για παράδειγμα ο νέος υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος, μιλούν για την εργατικότητα, τη σεμνότητα και την αποτελεσματικότητα του πατρινού πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ.

Ο οποίος, επόμενο είναι, στρέφει το βλέμμα και στις διεργασίες για το ψηφοδέλτιο Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Μόνο που όταν ερωτάται σχετικά, η απάντηση που δίνει είναι ότι πέραν όλων των άλλων διαδικασιών, τον τελευταίο λόγο για τη μορφή των εκλογικών συνδυασμών θα έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Με δική του σφραγίδα, δηλαδή, θα επικυρωθούν τα ψηφοδέλτια. Ας το έχουν αυτό κατά νου οι όποιοι ενδιαφερόμενοι στην Αχαΐα. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top