ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΠΑΤΡΑ – ΣΚΕΑΝΑ – Πάνω από 200 μέλη ψήφισαν την πρώτη μέρα

Facebook
Twitter
Έκλεισαν οι κάλπες για την πρώτη μέρα των αρχαιρεσιών του ΣΚΕΑΝΑ και το βασικό χαρακτηριστικό στοιχείο της όλης διαδικασίας, αν θέλει να προχωρήσει κανείς σε ένα πρώτο συμπέρασμα, ήταν η ανέλπιστα μεγάλη συμμετοχή.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση που έγινε το σύνολο των μελών που πήγαν στα γραφεία της Αράτου για να ψηφίσουν την πρώτη μέρα έφτασε τους 216 στον αριθμό.

Νούμερο πρωτοφανές που δείχνουν την μεγάλη κινητοποίηση του κόσμου της εστίασης γύρω από αυτές τις αρχαιρεσίες. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι στις προηγούμενες εκλογές το σύνολο των μελών που είχαν ψηφήσει δεν είχαν ξεπεράσει τους 170 ψήφους.

Αυτή τη φορά, εφόσον η εκλογική διαδικασία συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς και την δεύτερη μέρα,  ο αριθμός των ψήφων αναμένεται να φτάσει τους 300.

Η μεγάλη αυτή κινητοποίηση του κόσμου της εστίασης για τις αρχαιρεσίες φανερώνει από την μία την συσπείρωση και το κλίμα ενότητας που υπάρχει γύρω από τον σύλλογο, αλλά και αποτυπώνει την ανάγκη των επαγγελματιών για να βρεθούν λύσεις γύρω από τα καυτά ζητήματα του κλάδου.

Ενός κλάδου σημαντικού για την οικονομία που περιλαμβάνει δεκάδες μαγαζιά τα οποία απασχολούν και προσφέρουν θέσεις εργασίας σε  εκατοντάδες άτομα/.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top