ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Επιβεβαίωση της “Πολιτείας”: Και ο Θεόφιλος Βασιλείου στην «κούρσα» των Δημοτικών εκλογών!

Facebook
Twitter

Εντωμεταξύ σήμερα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από τον Κώστα Σπηλιόπουλο, (ένετη φωτογραφία), σε απογευματινή του εκδήλωση στο Αίγιο.

 

Του Αχιλλέα Ροδίτη

Η «Πολιτεία» επιβεβαιώθηκε πλήρως για τα ρεπορτάζ της, ότι ο Δήμος Αιγιαλείας θα συγκεντρώσει αυξημένο ενδιαφέρον εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών λόγω… «συνωστισμού» υποψηφιοτήτων. Στην αρχή ήταν οι ανακοινώσεις για κάθοδο, του νυν δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου και του επικεφαλής της αντιπολιτευτικής παράταξης Χρήστου Γούτου.

Σήμερα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του Κώστα Σπηλιόπουλου ο οποίος με συνέντευξη του στην εφημερίδα μας, προ εβδομάδων, προϊδέασε για την πρόθεση του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος.

Και μόλις την περασμένη Δευτέρα μας επιβεβαίωσε και ο πρώην βουλευτής κ. Θεόφιλος Βασιλείου. Που με ένα άρθρο – παρέμβαση του στα δημοτικά πράγματα του Αιγίου και της Αιγιάλειας συνολικά, και αφού έκανε περιγραφή των προβλημάτων της περιοχής, καθώς και ανάλυση των αιτίων του κακού, της στασιμότητας και της φθοράς, στο τέλος γνωστοποίησε κι εκείνος επίσημα ότι προτίθεται να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο!

Θυμίζουμε ότι η «Πολιτεία» είχε γράψει πρώτη φορά για το ενδιαφέρον του εδώ και έναν τουλάχιστον χρόνο, σε ανύποπτο χρόνο, ερμηνεύοντας το στενό ενδιαφέρον του για το πώς εξελίσσονταν τα πράγματα στον τόπο καταγωγής του.

Είναι γεγονός, λοιπόν, ότι εκτός των άλλων υποψηφίων, στο Αίγιο θα έχουμε «γερό» ανακάτεμα της «τράπουλας» και το τι θα βγάλει η κάλπη θα αποτελέσει μείζονος ενδιαφέροντος ζητούμενο, από το οποίο θα εξαρτηθεί και το «αύριο» της περιοχής. Διότι η είσοδος και των δύο πρώην βουλευτών (Κ. Σπηλιόπουλου και Θ. Βασιλείου) θα «φουντώσουν» για τα καλά το προεκλογικό κλίμα και αναμένοντας ανακατατάξεις, μεταγραφές και πολλά «πήγαιν’ έλα» υποψηφίων συμβούλων.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του κου. Βασιλείου, ο ίδιος στην γραπτή του δήλωση, μεταξύ άλλων, τόνιζε ότι:

«Επειδή λοιπόν οι γνώσεις μου και η πολυετής εμπειρία μου μέσα από Δημόσιες θέσεις (Νομάρχης, Βουλευτής, Δ/νων Σύμβουλος σε μία από τις πέντε μεγαλύτερες ΔΕΚΟ της χώρας, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα) δεν μου επιτρέπουν να παριστάνω τον εισαγγελέα κουνώντας το χέρι, αλλά μου επιβάλλουν να ρίξω τον εαυτό μου στη φωτιά, σαν υπεύθυνος πολίτης αυτού του Δήμου, εκδηλώνω δημόσια το ενδιαφέρον μου, για υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου Αιγιαλείας».

Και εξήγησε ότι προηγήθηκαν ενός χρόνου συζητήσεις με επιφανείς ανθρώπους, καταξιωμένους επαγγελματίες, επιστήμονες και φιλόδοξους νέους ανθρώπους από την πόλη του Αιγίου και την περιφέρεια. Για να καταλήξει ότι «σε συγκεκριμένο χρόνο που θα οριστεί» και «με την προϋπόθεση στήριξης της κοινωνίας και άφθαρτων ανθρώπων προερχόμενων από αυτήν», «θα υπάρξει διακήρυξη των ιδεών και των θέσεων». Υποσχόμενος ότι το πρόγραμμα του θα εκπροσωπεί μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία για τη διοίκηση του Δήμου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΧΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

15 6 e1667211793208

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top