ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ο αγαπημένος του Πρωθυπουργού, η σέλφι και ο «Ιστιοπλοϊκός»

Facebook
Twitter

– Ποιος είναι ο αγαπημένος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Δυτική Ελλάδα; Ο Νεκτάριος Φαρμάκης! Φάνηκε στην ομιλία του στο Royal όπου τον ανέφερε 4 φορές, αλλά και στις συναντήσεις που είχε με φορείς, όπως και στη συνέντευξη Τύπου! Ακούει Φαρμάκης… και λιώνει!

Ο Περιφερειάρχης σεμνός. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ομιλία του πρωθυπουργού όταν άκουσε το όνομά του έσκυψε λίγο το κεφάλι. Τέτοιους πολιτικούς θέλουμε.

– Ποια πολιτευτής κυνήγαγε τον Μητσοτάκη… επί δέκα λεπτά για να βγάλει μία σέλφι; Και μετά την πόσταρε στο facebook… όλο χαρά (μπορεί και να μην θυμάται καν το όνομά της ο πρωθυπουργός)!

– Που έβγαλε τις περισσότερες σέλφι ο πρωθυπουργός; Στην Κάτω Αχαΐα! Δεκάδες μαθητές και μαθήτριες «έπεσαν πάνω του» για μία φωτογραφία! Και όχι μόνο όμως! Στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ο κ. Μητσοτάκης είχε κοντά στα δέκα αιτήματα από γυναίκες δημοσιογράφους. Είχε… πέραση!

– Στον «Ιστιοπλοϊκό» έγινε το δείπνο με τον πρωθυπουργό μετά την ομιλία του στο Royal. Ψαράκια πολλών ειδών είχε το μενού, ενώ δεν έλειψαν και τα θαλασσινά! Είχαμε βέβαια και γκρίνιες από κάποιους που δεν «προσκλήθηκαν»! Ε δεν χωράει πολλούς το μαγαζί (χιούμορ)!

– Αληθεύει ότι στέλεχος της ΝΔ «γκρίνιαζε» που ο Μητσοτάκης δεν πήγε στην σύσκεψη των υπουργών με φορείς στο Επιμελητήριο; Ε, που να πρωτοπάει;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top